tirsdag, 02 april 2019 10:51

Sales Executive til det danske marked.

Brænder du for at sælge næste generations digitale salgsværktøj? Have ansvar fra dag ét? Så kom med på en spændende vækstrejse i et voksende salgsteam, som du selv er med til at præge.

Virksomheden er en SaaS-virksomhed og den næste generations Sales Enablement platform, der har udviklet et innovativt salgsværktøj til kundepræsentationer. Virksomhedens passion og dedikation er, at ændre traditionelt salg og gøre salgspræsentationer levende.
Dette, med en platform, som støtter salgs- og marketingfolk i at arbejde mere effektivt, spare tid og få dybere indsigt, hvilket skaber bedre kundeoplevelser og vækst på bundlinjen for dem. Med kunder som SaxoBank, Rambøll, Tryg og CircleK befinder virksomheden sig på en spændende global vækstrejse.

Passion for salg af software og med en entreprenørånd gemt i maven
Du er innovativt tænkende og befinder dig godt i en performance orienteret rolle, hvor du tør udfordre status quo og samtidig er åben for at lære nyt. Du er selvkørende, har højt drive og er passioneret omkring teknologi og du formår at skabe en god balance mellem udfordringer OG fornøjelse i dit arbejde.

Et indblik i din hverdag
Opsøgende salg til n
ye kunder: Du kommer til at lave opsøgende salg samt inbound henvendelser over for salgs- og marketingdirektører og virksomhedsejere. Du identificerer deres forretnings- og salgsudfordringer og demonstrerer, hvordan virksomhedens løsning kan hjælpe dem. Du formidler hvordan virksomhedens software fungerer og tager ejerskab på kunden fra 1. henvendelse til kunden er onboarded. Virksomhedens platform vil indgå som en naturlig del af dit eget salg, da det er den bedste måde at vide, hvad der virker overfor kunderne.

Inbound salg: Der er i dag ca. 20% inbound henvendelser som i takt med virksomhedens marketingsaktiviteter, vil stige på sigt.

Udvikling af kunderelationer, værdiskabelse og opnåelse af mål: Du formår at skabe merværdi ved enhver kundekontakt. Du har en rådgivende tilgang og evner at forstå kundernes udfordringer og foreslå den bedst mulige løsning til dem. Din indsats sikrer tilfredse kunder og opnåelse af dine salgsmål

Løbende udvikling: Du skal være indstillet på at sætte dit ego til side, da ingen ​​i virksomheden mestrer alt. Lige fra praktikanter til administrerende direktør, har alle et ønske om løbende opkvalificering af egne kompetencer og ikke mindst at lære fra sig. Du lærer fra dine kolleger, dine kunder og dine ledere. Coaching sker konstant og succes er en holdsport.

Tænk globalt, handl lokalt: Du er ansvarlig for at øge virksomhedens kundebase i Danmark, så derfor taler og skriver du flydende dansk. Virksomheden er et lille men internationalt team med globale ambitioner, så det vil være en fordel, at du kan begå dig på engelsk.

 

Dine egenskaber
Passion for salg:
Du elsker at skabe relationer og god til at åbne nye døre. 

Stærk kommunikatør: Du kan skabe momentum og fremstår som en relationsskaber! Uanset om dialogen foregår på telefon, e-mail, via online skærmdeling eller ved personlige møder, demonstrerer du dine kommunikationsfærdigheder

Dokumenteret salgssucces: Du har dokumenteret succes med rådgivende salg og nyder salgsfaserne. Du er tryg ved at indgå aftaler og formår at skabe ”sense of urgency” overfor nye kunder. Du formår at opretholde momentum med fokus på kundens ønsker og behov. Erfaring i et B2B og/eller SaaS miljø er et plus!

Solid arbejdsmoral: Nye som eksisterende kunder samt kolleger er afhængige af handling. Du er tilgængelig for kunder, at opfølgning sker prompte, at kundens behov afdækkes grundigt og følges op med en kundespecifik produktdemo. Dette kræver, at du holder øje med forbedringer af virksomhedens teknologi, trends i branchen osv.

Pålidelighed: I forhold til administration af din arbejdstid, i forhold til samarbejdet med kunder og lignende. Du evner selv at planlægge din dag, som om det var din egen forretning. Du er på telefonen, gennemfører demo af softwaren, hjælper kunderne med gennemførelse af køb, har styr på din pipeline, arbejder i virksomhedens CRM og lignende værktøjer. Forvent at have en travl og spændende hverdag

Nye ideer & muligheder: Alle sidder i samme båd. Virksomheden er meget åben for at modtage feedback fra kolleger omkring forbedringsmuligheder. Du bliver hørt.

Can-do attitude: Du er en del af løsningen. Virksomheden er en start-up med en hands-on tilgang, når det drejer sig om at omsætte ideer til handling.


Velkommen ombord

- En spændende vækstrejse med næste generations digitale salgsværktøj.
- Ansvar fra dag ét
- Et dygtigt team af passionerede, kompetente og sociale kolleger med base i København og Ukraine.
- Innovativt kontormiljø med en lækker kantine, café og fitness.
- Frihed til at påvirke og forme dit arbejde for at opnå størst mulig succes.
- Mulighed for at være med til at bygge og forme i salgsteamet og påtage dig mere ansvar i takt med vækst
- ... og en attraktiv lønpakke

 
ANSØGNING

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Partner Michael Jensen +45 71 99 22 04 eller HR Partner Cecilie Hansen +45 41 16 13 14 for nærmere dialog eller ansøge stillingen direkte via. nedenstående link:

ANSØG HER

Vi ser frem til at høre fra dig.