torsdag, 17 maj 2018 15:43

Vores kunde oplever stor succes med deres banebrydende koncept og søger derfor nye Account Managere til deres kontor i København.

Virksomheden samarbejder med flere af de store brands indenfor telebranchen og sælger samlede kommunikationsløsninger til virksomheder med 10 – 500 ansatte. De fokuserer udelukkende på B2B segmentet. De beskæftiger i dag cirka 30 medarbejdere, alle med en bred aldersspredning og forskellige erhvervsfaglige baggrunde.

Stillingen
Som Account Manager indgår du i et stærkt team af dedikerede kolleger, hvor engagement og faglig dygtighed er fællesnævneren. I dagligdagen er du opsøgende i forhold til nye kunder, ligesom du på sigt fastholder og udvikler din egen kundebase. Du får ansvaret for bearbejdelse af 400 emner i CRM database samt en eksisterende kundebase. Du trives med det kick, det giver at vinde nye kunder, og nyder afvekslingen af at arbejde med de eksisterende kunder for at udvikle forretningen yderligere. Du går i tæt dialog med dine kunder, hvor du formår at analysere behovet, samt gennem professionel rådgivning opstiller mulige løsninger, der skaber værdi for virksomgedens kunder. I forbindelse med præsentation af løsninger vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens tekniske specialister og andre kolleger. På kontoret arbejder du i et team af dygtige sælgere og tekniske specialister, som støtter hinanden i salgsprocesserne.

Stærk kommunikator med stort drive
Du har solid erfaring med salg og gerne af it/tele-løsninger og en generel god indsigt i it-branchen. Du har sandsynligvis suppleret din erfaring med en relevant kommerciel uddannelse og har igennem din karriere udviklet stærke analytiske færdigheder. Som person er du handlingsorienteret, proaktiv og drevet af at skabe resultater. Du er energisk og målrettet i din indsats samtidig med du arbejder struktureret. Som den dygtige og udadvendte relations skaber du er, optræder du med naturligt format og har let ved at begå dig blandt alle typer mennesker. Du arbejder selvstændigt og er vant til at planlægge egne kundebesøg.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive aflønnet efter en fast løn + provision, samt mulighed for pension og helbredsforsikring ved senere fastansættelse.

Kontakt
For nærmere oplysninger, kontakt venligst:
HR Partner
Cecilie Hansen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+ 45 41 16 13 14

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig!

 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Account Manager

  • Lokation: København
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: ASAP