torsdag, 17 maj 2018 15:43

For vores kunde i København K søger vi ambitiøse telesælgere til salg af Facebookløsninger til erhverv.

Kunden hjælper virksomheder med at få flere kunder, mere salg, samt sprede kendskabet til deres forretning gennem Facebook. Firmaet blev stiftet i 2012 og er på kort tid blevet Danmarks største udbyder af Facebook løsninger, og de har i dag over 1000 erhvervskunder. Deres vision er, at blive Europas største virksomhed indenfor marketing & forretningsløsninger via sociale medier. I januar 2013 fik de en stor millioninvestering fra et stort dansk venture selskab. De er i dag ca. 50 medarbejdere.

 

Stillingen
Du repræsenterer en førende virksomhed i et marked hvor kunderne er nysgerrige og har appetit på løsninger. Facebook løsninger er ”hot” og kun deres kreativitet afgør hvad kunderne kan bruge vore produkter til.

Du varetager alt salg via telefonen, hvor du ringer til nye kundeemner, som er små og mellemstore virksomheder. Udfordringen ligger i at kunne forstå kundens behov, kunne omsætte behovet til et troværdigt løsningsforslag og med gennemslagskraft få salget i hus. Du skal levere kvalitet og høj kundetilfredshed og du skal kunne klare en hverdag, hvor tingene foregår i et højt tempo.

Du får support fra deres mødebooker team, som hjælper med at booke en del af dine møder. Du får ligeledes support fra vores serviceteam og produktionsteam, som støtter med sparring og viden om hvad deres produkter kan.

Forventninger
Du har erfaring med telesalg, gerne inde for sociale medier. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med salg til små og mellemstore virksomheder inde for detailbranchen. Du elsker at tale i telefon og taler flydende dansk.

Som person er du fuld af gåpåmod. Du har energi og en gennemslagskraft som kan mærkes. Du er resultatorienteret, kan påtage dig et ansvar og sætte et højt tempo. Det er vigtigt at du er social og med din gode energi spreder god karma.

Kunden tilbyder
En arbejdsplads i rivende udvikling, inde for et område hvor markedet og produkterne flytter sig fra måned til måned. Du kommer til at opbygge en stor viden omkring Salg og Facebook marketing.

De sætter stor pris på deres medarbejdere. Du bliver en del af et unikt arbejdsmiljø, hvor de har et stærkt sammenhold, tager gas på hinanden, afholder konkurrencer, m.m.. De holder ofte fredagsbar og  sparer ikke på krudtet, når de arrangerer sociale aktiviteter som byture, events, rejser, etc.

De lægger stor vægt på medarbejderudvikling og interne karrieremuligheder. De arbejder seriøst og målrettet med salg, og bruger mange ressourcer på at udvikle hver persons individuelle kompetencer, så de kan skabe Danmarks stærkeste sælgere. De gør alt for at du trives og er motiveret, fordi de er overbeviste om, at glade medarbejdere er medarbejdere som performer og som de kan holde på længe.

God grundløn + attraktiv bonus
Din løn består af kr. 20.000 i grundløn + provision. Dertil er der pension, sundhedsforsikring og en god frokostordning. Du skal forvente et lønniveau på kr. 30.000 til 35.000 om måneden.

Arbejdspladsen er store, lyse lokaler i det indre København og arbejdstiden er mandag til fredag kl. 8.30 – 16.30.

Kontakt
For nærmere information kontakt venligst:
HR Konsulent
Mark Riis-Cordsen
T. 71 99 22 04
M. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Telesælger til Facebookløsninger

  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: Fuldtid 37 timer
  • Start tidspunkt: Løbende ansættelse