torsdag, 17 maj 2018 15:43

Har du lyst til at arbejde med HR administration og hjælpe med rekruttering til en række spændende virksomheder i Danmark og udlandet? Så er det måske dig vi leder efter hos Peopleinsync. Peopleinsync er en danskejet virksomhed, der har eksisteret siden 2010. Vi beskæftiger os med rekruttering, executive search, interim management, vikarydelser og outplacement.

Opgaverne

Du vil sidde med selvstændige opgaver inden for administration til rekruttering, screening og registrering af kandidater til vores kundegruppe. De konkrete opgaver vil fx være:

- Search efter danske og udenlanske kandidater i database og eksterne jobdatabaser
- Screening af kandidater
- Opstilling af annoncer samt oprettet annoncer på diverse databaser
- Referencetagning
- Indtastning af kandidatprofiler i vores databaser
- Ad hoc-opgaver

Personlige kvalifikationer

Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Vi forventer, at du kan arbejde struktureret samt at du kan fastholde et højt serviceniveau – også selvom det går stærkt. Du trives med administrative opgaver og ser search processen som en motiverende del af dit arbejde. Du er formentligt igang med en videregående uddannelse og bliver en del af et miljø, hvor vi vægter humør højt, fleksibilitet samt et højt energiniveau.

Du behersker engelsk mundtligt og skriftligt på et højt niveau og trives med at tale med kandidater fra hele Europa.

Vi tilbyder

En plads i en virksomhed, hvor du vil kunne tilegne dig værdifuld indsigt indenfor HR og rekruttering og og særligt den administrative proces bag. Som praktikant vil du blive involveret i den daglige drift og vi betragter dig som en del af teamet – både socialt og arbejdsmæssigt. Efter endt praktikperiode, kan der eventuelt tilbydes studiejob eller mulighed for fastansættelse.

Periode og arbejdstid

Vi ønsker, at vores nye praktikant kan starte pr. 04.01-2016 gerne før. Arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt, så den kan indpasses til studieaktiviteter.

Arbejdssted

Kronprinsensgade 3, 3. 1114 København K

Arbejdstid

37 timer om ugen i tidsrummet 08:00-17:00. Forventet 3-6 måneder praktik, oplys os gerne hvor længe du søger en praktikplads.

Ansøgningsfrist

Vi behandler ansøgninger løbende.

 

Yderligere information

  • Firma: PEOPLEINSYNC APS
  • Stillingsbetegnelse:

    Vi søger HR Praktikant hos Peopleinsync

  • Lokation: Kronprinsensgade 3,3. 1114 København K
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: 4.1.2016, gerne før