torsdag, 17 maj 2018 15:43

Søger dygtig Account Manager for kunde i København indenfor online løsninger.

 

Vores kundes produkt gør det nemt for virksomheder og organisationer at sikre kvaliteten af deres websites. Deres unikke software-værktøjer analyserer og sørger for, at websites konstant er opdaterede, troværdige, sikre samt fri for pinlige og omkostningsfulde fejl. Det er der et stigende behov for, og virksomheden har stor succes og vokser. Derfor skal vi bruge en dygtig Account Manager til det danske marked, som kan sikre, at de får endnu mere succes i fremtiden.

 

Stillingen
Som Account Manager hos vores kunde, der ligger placeret i det centrale København, vil dine primære opgaver bestå i at finde og tage kontakt til de rette personer i større organisationer med henblik på at drøfte deres hjemmesider med salg af virksomhedens løsninger for øje. En stor del af kundekontakten vil være på telefonen, men du skal også være klar til at besøge kunderne og præsentere deres løsninger. Du skal selv booke og afholde onsite og online demoer med kunderne som en naturlig del af salgsprocessen. Du har kontakt med både  support- og marketingafdeling, og du forstår at navigere smidigt både internt og eksternt.

Din profil indeholder
◦   Erfaring og succes med telefonisk og personligt opsøgende salgsarbejde (tre år eller mere)

◦   Du tager ejerskab for kunden og løser de problemstillinger, der krydser din vej

◦   Du er initiativrig og sikrer, at der sker noget og finder gerne nye muligheder, der kan lede til salg

◦   Du er pålidelig, kreativ og humoristisk

◦   Du har gerne en baggrund inden for IT (dog ikke en forudsætning)

◦   Du kan arbejde både med opsøgende og vedligeholdende salg

Arbejdspladsen
Virksomheden lægger både vægt på, at medarbejderne har det godt, og at rammerne bliver sat, så vi kan levere topresultater. Miljøet er ungt og uformelt og præget af den entreprenørånd, der får alle til at bidrage med at løse små og store udfordringer i hverdagen. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi er gode til at fejre vore succeser. Da vi afsætter vores ydelser til mange lande, er miljøet internationalt, og du skal derfor kunne begå dig på engelsk.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der består af en fast løn og en provisionsordning, der giver dig gode indtjeningsmuligheder. Desuden vil du få gode forhold i form af pension, sundhedsforsikring, frokostordning, sociale arrangementer, frugtordning med mere.

Ansøgning
For nærmere informationer,  venligst kontakt:

HR Partner
Cecilie Hansen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 41 16 13 14

Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Initiativrig Account Manager med entreprenørånd- DK marked

  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: Forventet 4.1.2015