torsdag, 17 maj 2018 15:43

Vores kunde, en af de hurtigst voksende virksomheder indenfor Native advertising herunder branded online video og redaktionelle blogindlæg søger en ny Kampagne Manager.

Har du en passion for online marketing, interesse i at arbejde med branchens nyeste high-end produkter samt nogle af verdens stærkeste brands. Så er det måske dig vi er på udkig efter?
Vi søger en ny dedikeret, progressiv Kampagne Manager til kundens kontor i København. I samarbejde med salgs teamet vil du være ansvarlig for gennemførelsen af deres over 200 årlige kampagner.

Du vil være med til at planlægge distributionen af kampagner, samt oprettelse af kampagner i deres unikke tracking og distributions system med branchens mest avanceret online video player. Dine fornemmeste opgaver bliver løbende at budgettere og skabe indtjening pr. kampagne samt overvåge, analysere, optimere og rapportere efterfølgende.

Du kommer formentlig fra et annoncenetværk, medie eller digitalbureau og kender til gængse annoncesystemer som AdExchange etc. Du har lyst til at have ”hands on” på projekter i et lille firma med højt til loftet og hurtigt handling fra tanke til eksekvering.

DINE KVALIFIKATIONER
- Du tager en stor ære i at servicere kunder.
- Du kan lide at have travlt og have fleksible arbejdstider.
- Du er en struktureret og analytisk person, der kan arbejde selvstændigt.
- Du har interesse indenfor online marketing og har en god sans for kommunikation og reklamebudskaber.
- Du har en god sund teknisk forståelse.
- Du er ikke uvant i wordpress og har måske prøvet noget simpel HTML kodning allerede og har som minimum mod og lyst på at lære det.
- Du er naturligvis stærk i Microsoft Office og det er en fordel hvis du kender til Photoshop/Illustrator.

HVAD KAN KUNDEN TILBYDE
De tilbyder et job i et åbent og uformelt miljø. Firma består af 8 medarbejdere med et netværk af de bedste danske og internationale publishers bestående af blogs, websites, sociale medier etc. De tror på frihed under ansvar og at et stærkt samarbejde er grundlaget for succes.

Kunden tilbyder mulighed for at arbejde med de mest spændende, udfordrende kunder og brands i verden bla. Coca Cola, Apple, PlayStation, Samsung, Lego, IKEA, Mercedes, Heineken, Carlsberg, Starbucks og mange mange flere...

ARBEJDSTID
30-37 timer
Løn. Afhængig af dine kvalifikationer

Virksomheden er en af de førende native advertising udbydere i Norden. De håndterer en lang række top 100 annoncører i Norden, og har tidligere været indstillet til en række nationale- og internationale priser. 

 

KONTAKT
For nærmere oplysninger,  kontakt venligst:
HR Partner
Cecilie Hansen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+ 45 41 16 13 14

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Kampagne Manager 

  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: 30-37 timer pr. uge
  • Start tidspunkt: 1.8.2015