torsdag, 17 maj 2018 15:43

Vores kunde oplever stor succes med deres banebrydende koncept og søger derfor Key Account Manager til deres kontor i København.

Vores kunde samarbejder med flere af de store brands indenfor telebranchen og sælger samlede kommunikationsløsninger til erhvervslivet. De fokuserer udelukkende på B2B segmentet og beskæftiger i dag cirka 40 medarbejdere, alle med en bred aldersspredning og forskellige erhvervsfaglige baggrunde.

Stillingen
Som Key Account Manager indgår du i et stærkt team af dedikerede kolleger, hvor engagement og faglig dygtighed er fællesnævneren. I dagligdagen er du opsøgende i forhold til nye kunder, ligesom du på sigt fastholder og udvikler din egen kundebase. Du trives med det kick, det giver at vinde nye kunder, og nyder afvekslingen af at arbejde med de eksisterende kunder for at udvikle forretningen yderligere. Du går i tæt dialog med dine kunder, hvor du formår at analysere behovet, samt gennem professionel rådgivning opstiller mulige løsninger, der skaber værdi for virksomhedens kunder. I forbindelse med præsentation af løsningen vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens tekniske specialister og andre kolleger.  

Din profil – Stærk kommunikator med stort drive
Du har historisk succes med BtB salg, solid erfaring med it/tele-løsninger, en generel god indsigt i it-branchen, erfaring med segmentet 100-500 ansatte og muligvis og et godt netværk. Du har sandsynligvis suppleret din erfaring med en relevant kommerciel uddannelse og har igennem din karriere udviklet stærke analytiske færdigheder. Som person er vellidt, handlingsorienteret, proaktiv og drevet af at skabe resultater.
Du er energisk og målrettet i din indsats, ligesom du arbejder struktureret. Som den dygtige og udadvendte relationsskaber du er, optræder du med naturligt format og har let ved at begå dig blandt alle typer mennesker.
På kontoret arbejder du i et team af dygtige sælgere og tekniske specialister, som støtter hinanden i salgsprocesserne. Du arbejder selvstændigt og er vant til at planlægge egne kundebesøg.  

Ansættelsesvilkår
Key Account Manageren vil blive aflønnet efter en fast løn samt en yderst attraktiv provisionsordning samt betalt telefon og hjemmearbejdsplads og bilordning.

Kontakt
For nærmere oplysninger, kontakt venligst:
HR Partner
Cecilie Hansen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+ 45 41 16 13 14

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig!

 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Key Account Manager

  • Lokation: København
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: Løbende ansættelse