onsdag, 05 december 2018 14:38

For progressivt og velrenommeret IT-Konsulenthus søger vi en erfaren Key Account Managers

Kan du åbne døren ind til dansk erhvervslivs IT-afdelinger? Trives du i rollen som samarbejdspartner mellem kunder og IT-konsulenter? Hvis ja, så har du en unik mulighed for at bygge videre på din karriere i et af Danmarks mest velrenommerede IT-konsulenthuse.

Veletableret IT-konsulenthus
Vores kunde, med base i nyrenoverende omgivelser i hjertet af København vækster, og søger endnu en nøglemedarbejder i rollen som Key Account Manager. Det er en mindre virksomhed med dedikerede ansatte og klare ambitioner. Virksomheden vil stadfæste sig som Danmarks ubestridte eksperter indenfor IT-bemanding.

Det er her, at du kommer ind i billedet.

Skab dit eget fundament
Du er en døråbner, og i tæt dialog med din kunde, formår du at afdække kundens tekniske bemandingsbehov, udarbejde tilbud og sikre tilførsel af de rette IT-kandidater til de rette opgaver. Dine kunder hører til i toppen af dansk erhvervsliv, og det er naturligt for dig at begå på C-level niveau.
På basis af etablerede kundepotentialer, - dine kontakter samt netværks referencer blandt private virksomheder, herigennem oparbejder og udvikler du nye kunder og markedsmæssig ekspansion.

Du er ansigtet udadtil, men du er ikke alene.

I tæt samarbejde med Consultant Manageren får du hjælp til sourcing af kandidater, så du kan koncentere dig om at åbne flere døre, præsentere kandidater og ikke mindst at skabe langvarige relationer. Virksomheden vil på sigt også fokusere på det offentlige marked, og for den rette profil med den rette motivation, vil der også være mulighed for at varetage dette område.

Du kan ligeledes også forvente sparring fra dit kompetente team, som både er fagligt og socialt ambitiøs. Her hjælper og støtter de hinanden.

Kan du dit faglige håndværk?
- Du har erfaring med opbyggelse af nye relationer, salg inkl. mødeafholdelse på C-level niveau
- Du ved hvad der skal til for at bygge en salgstragt, samt hvilke aktiviteter der skal til for at konvertere tragten til salg.
- Du har mindst 4-5 års erfaring med salg af IT-løsninger/produkter, konsulentløsninger og/eller forretningsudvikling inden for BtB.

Motiveres du af…
- At opbygge nye relationer til dine kunder og til konsulenter
- Værdi- og løsningsorienteret salg, god leverance og dialog
- At arbejde målrettet og motiveres af at skabe resultater
- At bringe din udadvendte og imødekommende personlighed i spil
- Teamarbejde men arbejder også gerne selvstændigt
- Udnytte dine kommunikative kompetencer – på dansk som på engelsk

Er du den rigtige, glæder virksomheden sig til at tilbyde dig
- En meget attraktiv lønpakke med høj provision
- En centralt placeret arbejdsplads i lækre omgivelser
- En kultur skabt af ansvarlige selvstændige medarbejdere
- En plads i et team af engagerede og dygtige kolleger

 

Ansøgning
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Cecilie Hansen +45 41 16 13 14 for nærmere dialog eller ansøge stillingen direkte via. nedenstående link:

ANSØG HER

Ansøgningsfrist
Løbende ansættelse

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse: Key Account Manager
  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: Efter aftale