torsdag, 17 maj 2018 15:43

For vores kunde I København K søger vi dygtige mødebookere/ phonere til et dynamisk miljø med rig mulighed for løbende udvikling.

 

Jobbet

Jobbet består primært af mødebookning af online produkter til BtB markedet. 

afhængigt af dine ambitioner og kompetencer, kan du udvikle dig indenfor salg, og på sigt selvstændigt varetage salgsopgaver.

Det er vigtigt, at du kan kommunikere på alle niveauer og en dygtig formidler.

Du er resultatorienteret og er drevet af mål og deadlines og ved at du kan booke møder, også selvom du ikke har prøvet det før.

Du vil få en rolle som kundernes ansigt udadtil, og det er derfor essentielt, at du forstår betydningen af kvalitet i dit arbejde.

Du er som person åben, udadvendt, forandringsvillig og positiv. Du kan arbejde i et højt tempo, er struktureret, fleksibel og vedholdende. Du udstråler tillid og troværdighed i telefonen og har et stort gå på mod, og du er ikke bange for at få afslag eller afvisninger.

Du tilbydes

  • Et dynamisk arbejdsmiljø med en spændende kultur og gode kolleger
  • Grundig oplæring og redskaber

  • Interne kurser
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 

Henvendelse

Finder du dette job interessant, og har du ovennævnte kompetencer, ser vi frem til at høre fra dig. Ønsker du nærmere information kontakt venligst:

HR Partner Cecilie Hansen på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./ mobil 41 16 13 14.

Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og du vil modtage svar indenfor 36 timer med nærmere information om den videre proces.