torsdag, 17 maj 2018 15:43

Vil du indgå i et team af vindere, der altid er på jagt efter næste succes? Brænder du for salg og for at skabe relationer gennem din åbne og udadvendte fremtoning? Og vil du skabe et team med Danmarks bedste energi? Så har vi Københavns bedste arbejdsplads til dig! På Københavns bedste adresse!

 

Bliv del af en kraftigt vækstende, ung, international virksomhed

Til en af vores kunder, som ligger centralt i København, søger vi en norsktalende Projektledere til et ungt, ambitiøst og kraftigt voksende firma, som opererer på fire europæiske markeder. Virksomheden er ekspert i content marketing og producerer innovative temaaviser, som distribueres sammen med Berlingske, Børsen, Jyllands Posten og Politiken. Virksomhedens kunder er danske og internationale virksomheder


Som sælgende projektleder kører du dine egne projekter. Fra blank side til fuldt avistillæg. Du er ansvarlig for både salg og opsætning af det redaktionelle indhold. Til at hjælpe dig, har du eksterne journalister, annonceproduktion og layout. Langt størstedelen af din tid vil derfor gå med salg med telefonen som vigtigste redskab.

Du skaber dine egne leads. Du ringer til dem. Du forhandler. Og du sælger. Samtidig har du hele tiden øjnene på det næste salg og på at få skabt en god temaavis. Dit job er varierende, da du både skal sælge over telefonen, køre dine egne projekter og koordinere med dine kunder og de interne folk i virksomheden. Du får kunden til at forstå, hvorfor de ikke kan undvære virksomhedens løsning. Også hvis de skal have det forklaret mere end en gang. Du rykker hele tiden grænser på jagt efter større salg og bedre resultater.

Selvkørende sælger, som skaber sin egen succes – og når nye højder

Du udfordrer dig selv til hele tiden at nå nye succeser. Du arbejder hårdt og i et højt tempo, og du deler med glæde ud af dine erfaringer og ideer. Ligesom du er selvkørende og er stærkt motiveret af at skabe, forstår du at både din og dine kollegaers succes bliver større af at dele erfaringer og viden. Og du elsker at fejre din og dine kollegaers succes.

Endvidere har du en høj stresstærskel, du er målrettet og sigter altid mod toppen. Dit drive og engagement lyser ud af dig og smitter af på andre. På den måde er du med til at skabe et kontor med en unik energi og et uset vinderinstinkt.

Du har måske erfaring eller uddannelse inden for salg eller marketing, men det er ikke noget krav. Det vigtigste er, at du kan sælge. Virksomheden lærer dig resten.

Få løn uden loft
Du får en fast konkurrencedygtig grundløn og styrer selv din løn igennem dine salg. Da virksomheden har kontorer i fire forskellige lande, er der gode karrieremuligheder nationalt og internationalt.

Din dagligdag er præget af en utrolig stærk salgs- og vinderkultur, hvor hverdagens succeshistorier skabes i et meget energifyldt miljø og en firmakultur som er gennemsyret af virksomhedens værdier som er: Energi, Enkelhed, Stædighed, Effektivitet og Entreprenørånd.

 

 

 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Norsktalende Projektleder (salg) til kunde i København

  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: ASAP- løbende ansættelse