torsdag, 17 maj 2018 15:43

For vores kunde nord for København søger vi to dygtige Økonomielever som har en HHX, HG eller HGS, og som brænder for tal.

Som elev i økonomiafdelingen, som består af 6 medarbejdere, kommer du til at beskæftige dig med en bred skare af økonomiopgaver såsom debitor/kreditor, finans, løn, rapporteringer, skat, moms og ikke mindst butiksregnskaber- og der er rig mulighed for løbende udvikling.

Vi søger to positive, fleksible og udadvendte økonomielever, som har lyst til at arbejde med regnskab og bogføring inden for modebranchen, og som er talstærke og har ordenssans. Du kommer til at møde og tale med mange forskellige mennesker, og det er derfor også vigtigt, at du har situationsfornemmelse, masser af gå-på-mod og vilje til samarbejde.

Herudover behersker du et af følgemde sprog: Engelsk, tysk eller svensk.

Kunden tilbyder en 2-årig uddannelse i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet og plads til forskelligheder. Hverdagen er ofte hektisk, og dine opgaver vil være afvekslende.

Du får løn efter gældende overenskomst.

 

Henvendelse

Finder du dette job interessant, og har du ovennævnte kompetencer, ser vi frem til at høre fra dig. Ønsker du nærmere information kontakt venligst:

HR Partner Cecilie Hansen på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./ mobil 41 16 13 14.

Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og du vil modtage svar indenfor 36 timer med nærmere information om den videre proces.