torsdag, 17 maj 2018 15:43

PEOPLEINYNSC søger for vores kunde en frisk, serviceminded, selvstændig og engageret receptionist.
Her er tale om et helt nyt kontorhotel i indre by med ca. 15 virksomheder fra forskellige brancher og med forskellige behov for services.

 

Arbejdsopgaver

Som receptionist er dit arbejdsområde meget alsidigt, så det er vigtigt, at du er fleksibel i din indstilling.

I denne stilling skal du varetage alle de, med en sådan funktion kendte arbejdsopgaver, herunder:

- Servicering af kontorhotellets lejere
- telefonbetjening og omstilling
- modtagelse og servicering af gæster
- postmodtagelse og -behandling
- lettere registreringer til i bogholderiet
- Kontakt til leverandører
- diverse ad hoc opgaver

 

Faglige kvalifikationer

Vi forventer at du har en kontoruddannelse eller praktisk erfaring og en forretningsmæssig forståelse. Da virksomheden har udenlandske kunder er det vigtigt at du behersker engelsk. Du er rutineret bruger af diverse IT redskaber.

 

Personlige egenskaber

Vi lægger stor vægt på de personlige egenskaber. Du er yderst serviceminded så du uden opfordring hjælper og servicerer, hvor der er behov. Du arbejder struktureret, selvstændigt og har en god ordenssans. Det forventes at du fremtræder præsentabelt og er god til at kommunikerer på alle niveauer. Sidst men ikke mindst er du er god kollega og medvirker til at skabe en god atmosfære på arbejdspladsen.

Du tilbydes

En stilling med en spændende og varieret arbejdsdag i et dynamisk kontorhotel hvor du selvstændigt skal stå for receptionen og bidrage til forbedringer og nye procedurer.

Henvendelse

Finder du dette job interessant, og har du ovennævnte kompetencer, ser vi frem til at høre fra dig. Ønsker du nærmere information kontakt venligst HR Partner Cecilie Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 41 16 13 14.

Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og  du vil modtage svar indenfor 36 timer med nærmere information om den videre proces.