torsdag, 17 maj 2018 15:43

Har du erfaring med at sælge, eller er du god til at kommunikere, resultatorienteret og frisk på at prøve nye udfordringer?

For vores kunde I København K søger vi dygtige sælgere til et dynamisk miljø med rig mulighed for løbende udvikling.

Jobbet

Jobbet består telesalg primært canvas nysalg til BtB markedet. Her er tale om flere kvalitetsprodukter fra diverse brancher.

Der kan på sigt komme kundemøder, mersalg og mulighed for en coachende rolle/ teamleder, afhængigt af dine ambitioner og kompetencer.

 

Det er vigtigt, at du kan kommunikere på alle niveauer og være med til at skabe langsigtede kunderelationer.

Du er resultatorienteret og er drevet af mål og deadlines og ved at du kan skabe flotte salgsresultater.

Du vil få en rolle som kundernes ansigt udadtil, og det er derfor essentielt, at du forstår betydningen af kvalitet i dit arbejde.

Du er som person åben, udadvendt, forandringsvillig og positiv. Du kan arbejde i et højt tempo, er struktureret, fleksibel og vedholdende.

Du tilbydes

  • Et dynamisk arbejdsmiljø med en spændende kultur og gode kolleger
  • Grundig oplæring og redskaber

  • Interne kurser
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 

Henvendelse

Finder du dette job interessant, og har du ovennævnte kompetencer, ser vi frem til at høre fra dig. Ønsker du nærmere information kontakt venligst:

HR Partner Cecilie Hansen på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./ mobil 41 16 13 14.

Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og du vil modtage svar indenfor 36 timer med nærmere information om den videre proces.