torsdag, 24 januar 2019 11:50

Har du erfaring med HSE og befinder du dig godt i rollen som praktiker?

 

For vores kunde, som er datterselskab til en stor fransk international El-koncern med i alt 2600 medarbejdere søger vi en Sikkerhedsansvarlig som kan sikre en miljøbevidst organisation. Virksomheden har i Danmark 50 medarbejdere, og er specialiseret indenfor drift, vedligehold og fornyelse af elektriske installationer i det offentlige rum – herunder gadebelysning, trafiksignalsanlæg, miljøsensorer, overvågningskameraer, forsyningsenheder og en lang række Smart City-installationer.

Virksomheden har en entreprenørånd i et hyggeligt miljø, en uformel omgangstone, og hvor der er kort vej fra ide til handling.

Rollen er to-delt. Din primære funktion vil være som Sikkerhedsansvarlig hvor din hovedfunktion vil være rapportering og analysering af ulykker, potentielle fejl og usikre situationer med henblik på udarbejdelse af handlingsaktion. Du er herudover parat til at håndtere tekniske hands-on løsninger ude på vejene.

Du fungere som first responder på nødsituationer – og når tiden tillader det, vil du arbejde som Projektleder, hvor du vil blive tildelt små/mellemstore gadebelysningsprojekter eller nybyggeri projekter, hvor du indhenter kravsinformation fra deres kunder, for efterfølgende at udarbejde et detaljeret tilbud indeholdende den tekniske løsning, prisfastsættelse mv. Du bliver naturligvis støttet af de mere erfarne kollegaer efter behov.

Din primære opgave
Som Sikkerhedsansvarlig får du en stor berøringsflade i virksomheden, da det er dig, som agerer som virksomhedsekspert på alle gældende HSE love og regler. Du har overblik og opdaterer databasen, de HSE relaterede politikker og procedurer (ISO dokumenter) og sikrer, at disse overholdes.

I samarbejde med bla. HR, organiserer du alle de nødvendige sikkerhedsuddannelser for medarbejdere og eksterne fagfolk, og sørger samtidig for, at nye medarbejdere og underleverandører undervises, kender og følger sikkerhedsprocedurerne. Som en del af dette foretager du regelmæssige sikkerhedsbesøg i ansvarsområder for at observere personale og anbefale sikkerhedsforbedringer.

Du trives i en rolle, hvor du får ansvar, men også hvor du er hands-on på en række andre områder – heriblandt:

 • Rapportering og analysering af ulykker, potentielle fejl og usikre situationer med henblik på udarbejdelse af handlingsaktion
 • First responder på evt. nødsituationer
 • Rapportering til ledelsen (Danmark og Frankrig) om HSE-præsentationer og prioritering
 • Deltagelse i virksomhedens Management commité
 • Styre interne sikkerhedskomitéer
 • Overvågning og analysering af vigtige miljødata, inkl. forbrug af diesel mv.
 • Kontrollere krævende registrering, certificering og kalibrering af værktøj og udstyr foretages

Indgange til jobbet
Der er flere indgange til jobbet, men vigtigst er, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, elinstallatør eller el ingeniør, og har erfaring med HSE. Måske er dette dit andet job, som du skal til at tage hul på, og gerne vil anvende din praktiske erfaring med overordnet ansvar.

Du besidder en god balance mellem det praktiske, hands-on elektriske færdigheder og kontorbasserede rapporterings-/ analytiske færdigheder og kan anvende Excel og du trives generelt med at arbejde med IT systemer.  

Som person er du jordnær og lyttende og kan udnytte dine egenskaber på en dynamisk facon. Du kan tale med alle og har gode sociale kompetencer, gennemslagskraft og er en dygtig inspirator.

Virksomhedens interne sprog er dansk, men det er vigtigt at du kan kommunikere på engelsk skriftligt samt mundtligt.

Yderligere information

 • Firma: Anonymt
 • Stillingsbetegnelse: Sikkerhedsansvarlig med El-teknisk baggrund og Projektleder egenskaber
 • Lokation: Hvidovre
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Start tidspunkt: Efter aftale