torsdag, 17 maj 2018 15:43

Succesrig og resultatorienteret IT Sales Manager BtB søges til kunde i København K.

 

kundesalg – kundeudvikling – drive – pionerånd – succes

Virksomheden
Dynamisk IT-virksomhed med seriøst internationalt vækstpotentiale, som udvikler og leverer software og skræddersyede løsninger til store koncerner og virksomheder på konsulent og projektbasis – dels med udgangspunkt i de nyeste mobile løsninger, cloud-teknologi og web.

Virksomheden er placeret centralt i København. Blandt kunderne findes store internationale spillere både i Danmark og i udlandet.

Virksomheden er 14 år gammel – og er meget solidt funderet både produktmæssigt - ledelsesmæssigt, kapitalmæssigt såvel som kundemæssigt. Afdelingen i København City består af 20 medarbejdere og sammen med den svenske afdeling er der idag mere end 170 medarbejdere. Virksomheden blev nomineret Gazelle vinder i 2014.

Der er tale om et uformelt miljø med humor, intelligens og en afslappet omgangstone – med stor fokus på kompetenceudvikling og gensidig respekt mellem de forskellige kompetencer i virksomheden, og hvor det er kvaliteten i kunderelationerne og de langsigtede og seriøse forretningsmæssige og produktmæssige resultater, der tæller.

Stillingen
Du får selvstændigt ansvaret for udviklingen af salgsomsætningen og af markedet i Danmark og fungerer i et tæt samarbejde med teknologichefen og den administrerende direktør.

På basis af etablerede kundepotentialer og kundekontakter samt kundereferencer blandt både private virksomheder og offentlige myndigheder/organisationer skal du selvstændigt udvikle og oparbejde nye kunder og markedsmæssig ekspansion.

Faglige Kvalifikationer
Du har en stærk faglig profil med en baggrund som fx ingeniør, cand.merc. eller lignende.

Du har mindst 4-5 års erfaring inden for salg af avancerede og komplekse IT- løsninger, konsulentløsninger eller komplicerede IT- produkter og/eller forretningsudvikling inden for BtB .

Personlige Kvalifikationer
- Du er resultatorienteret, har entusiasme og drive
- Du forstår at arbejde sammen i teams såvel som med kunder,
- og evner at opbygge velfungerende forhold til dem.
- Du er selvkørende, motiverende og besidder det drive, der skal til for at udvikle Btb-markedet og realisere virksomhedens kundepotentialer
- Du udviser initiativ og skaber resultater 

Ansøgning
For nærmere informationer,  venligst kontakt:

HR Partner
Cecilie Hansen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 41 16 13 14

 

Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Succesrig og resultatorienteret IT Sales Manager BtB søges til kunde

  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: Fuldtid
  • Start tidspunkt: ASAP