Kandidat

Hos PEOPLEINSYNC tilbyder vi vores kandidater en professionel ydelse, når der søges nye udfordringer på jobmarkedet.

Vi søger løbende kandidater hvis kendetegn består af at være kompetente inden for ansvars- og funktionsområder. Karrieremæssigt kan kandidaterne være i bevægelse - enten horisontalt i form af en kompetencemæssig karriere eller vertikalt i form af en ledelsesmæssig karriere.

Vi søger løbende kandidater indenfor administration, ejendomsadministration, bogholderi, regnskab, salg og kundeservice på alle niveauer. Vore kunder indbefatter private samt offentlige instanser primært i og omkring Storkøbenhavn.

 

Forløbet starter med, at du bliver bedt om at fremsende dit opdaterede CV og andre relevante papirer, hvorefter du indkaldes til en personlig samtale hos en af vores rekrutteringskonsulenter. På det indledende møde afdækker vi din faglige viden, jobønsker samt andre forhold, der kan gøre sig gældende for at få det bedste indblik i dine karriereønsker.

Såfremt der vurderes et match, præsenterer vi dig for aktuelle opgaver, hvor du bl.a. får et indblik i det faglige indhold, arbejdsmiljø, lønpakke, ansættelsesvilkår og andre parametre, der kan gøre sig gældende for opgaven.

Vi præsenterer dig for kunder udelukkende med din accept, og din profil fremsendes fortroligt. Private data såsom fulde navn, adresse m.m. fremgår ikke af profilen.

 

PEOPLEINSYNC koordinerer samtaler mellem dig og kunden og står for at informere om en 2. samtale, test og når den endelige kandidat er udvalgt, giver vi et mundtligt og begrundet afslag til de kandidater, som har mødt kunden personligt. Øvrige kandidater, som har været i proces til opgaven, vil modtage et afslag pr. mail/ telefonisk.

PEOPLEINSYNC ApS

PEOPLEINSYNC ApS er en danskejet virksomhed eksisteret siden 2010 med fokus på danske og internationale rekrutteringer, Executive Search, interim management, vikar og outplacement.
Vi tilbyder herudover CV og LinkedIn optimering samt fagspecifikke kurser for jobsøgende.

TRUSTPILOT

KONTAKT OS

PEOPLEINSYNC ApS
Kronprinsensgade 3, 3.
1114 København K.
T: 70 70 22 04
M: info@peopleinsync.dk

Skriv til os her!