Et professionelt CV og profil på LinkedIn kan sikre dig dit drømmejob

CV & LinkedIn optimering

Et professionelt CV og LinkedIn profil kan sikre dig dit drømmejob
Når virksomheder udvælger kandidater til samtale, gør de det i høj grad med udgangspunkt i det medsendte CV eller LinkedIn profil. Det er derfor af afgørende betydning for dig, at du præsenterer dig bedst muligt med en tydelig skildring af din erfaring, dine kompetencer og de resultater, du har været med til at skabe i tidligere ansættelser.

- Har du behov for at få udarbejdet et CV, hjælper vi dig med at få det bedste CV-fundament fra start
- Har du behov for optimering af dit CV, hjælper vi dig med en analyse samt forbedringsforslag
- Har du behov LinkedIn profil optimering

Vi tilbyder følgende løsninger, som alle kan tilpasses dine præcise behov.

 

Det nye CV

Udarbejdelse af et nyt CV kan virke svært og uoverskueligt.

At få skabt sammenhæng mellem den erfaring man har tilegnet sig og den type jobs, man ønsker at søge kan være en udfordring. I vores proces sikrer vi i fællesskab, at dine erfaringer, dine kompetencer og de resultater, du har været med til at opnå får dig til at fremstå professionelt og overskueligt.

Rådgivningen kan foregå via telefon eller mail, hvor der afsættes max. 2 timer eller ved et personligt møde af 1 times varighed med efterfølgende mulighed for 1 times dialog over telefon eller mail.

 

                              2400,- inkl. moms

 Hjælp til CV optimering 

- Har du behov for at få udarbejdet et CV, hjælper vi dig med at få det bedste CV-fundament fra start

- Har du behov for optimering af dit CV, hjælper vi dig med en analyse samt forbedringsforslag

- Har du behov LinkedIn profil optimering

Vi tilbyder følgende løsninger, som alle kan tilpasses dine præcise behov.

En professionel vurdering af dit CV med dertil hørende forslag til forbedringer i indhold samt opsætning. En konsulent analyserer dit CV (word-format) og udarbejder konkrete forslag til forbedringer, som du har i hænde inden for 48 timer. Når du har vurderet konsulentens forslag og foretaget de rettelser, du har det bedst med, vil konsulenten vurdere CV’et igen for at sikre sammenhæng i formidling, layout etc.

 

                              1450,- inkl. moms

LinkedIn profil optimering 

En konsulent hjælper dig med at optimere din profil på LinkedIN, så du indgår relevant i de søgninger, som virksomheder og headhuntere igangsætter, når de skal finde deres kandidater, og så du sikrer dig at du fremstår interessant, professionel og relevant.

Vores konsulent vil indledningsvist analysere og vurdere din profil på LinkedIN og dernæst tage en dialog med dig om de forslag og tiltag, der kunne være relevante at implementere. Det er muligt, at der undervejs i processen skal formuleres kortere formidlinger, så du afslutningsvist sidder med en gennemarbejdet og godt sammenhængende professionel profil, der får dig til at fremstå bedst muligt til jobbet.

 

                              2400,- inkl. moms

Vi hjælper dig med at klare dig godt til jobsamtalen

Følelsen af at være godt forberedt og mentalt rustet til en kommende jobsamtale får dig til at slappe bedre af og vise dit bedste jeg i en afgørende situation.

Vi tilbyder professional rådgivning og sparring i forhold til din praktiske og mentale forberedelse til jobsamtalen. Vi sætter fokus på din personlige præsentation af dig selv og dine kompetencer sat i forhold til det aktuelle job, du er indkaldt til samtale til.

Processen varer samlet set en time. Rådgivningen foregår dels via telefon og mail samt ved personligt møde på 1 time. Sidstnævnte vil have form af en jobsamtale med efterfølgende feedback til dig.

 

                              1450,- inkl. moms

Overvejer du et sporskifte i dit arbejdsliv, eller gør du dig tanker om, hvordan du kan udvikle dig yderligere indenfor dit nuværende felt?

Så kan et karriereafklaringsforløb være noget dig.

 Vi tager udgangspunkt i din situation og udfordring og sammensætter en række møder, der tilgodeser dit aktuelle behov. Vi kan inddrage erhvervstest, karrieremodeller, motivationsanalyse, personlighedstests mm., og vil hele tiden sikre et fokus på det mål, du har sat dig.

 Et typisk forløb kan bestå af 2 møder af cirka 1 times varighed hver. Der kan aftales yderligere opfølgende samtaler, hvis det virker relevant.

 

                              2400,- inkl. moms 

PEOPLEINSYNC ApS

PEOPLEINSYNC ApS er en danskejet virksomhed eksisteret siden 2010 med fokus på danske og internationale rekrutteringer, Executive Search, interim management, vikar og outplacement.
Vi tilbyder herudover CV og LinkedIn optimering samt fagspecifikke kurser for jobsøgende.

TRUSTPILOT

KONTAKT OS

PEOPLEINSYNC ApS
Kronprinsensgade 3, 3.
1114 København K.
T: 70 70 22 04
M: info@peopleinsync.dk

Skriv til os her!