Account Manager

Vi søger en dygtig Account Manager til kunde i København.

Som  Account Manager indgår du i et stærkt team af dedikerede kolleger, hvor engagement og faglig dygtighed er fællesnævneren.I dagligdagen er du opsøgende i forhold til nye kunder (segmentet fra ca. 30-500 ansatte primært til kunder på Sjælland), ligesom du på sigt fastholder og udvikler din egen kundebase. Du trives med det kick, det giver at vinde nye kunder, og nyder afvekslingen af at arbejde med de eksisterende kunder for at udvikle forretningen yderligere. Du går i tæt dialog med dine kunder, hvor du formår at analysere behovet, samt gennem professionel rådgivning opstiller mulige løsninger, der skaber værdi for virksomhedens kunder. I forbindelse med præsentation af løsningen vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens tekniske specialister og andre kolleger. 

 

Din profil – Stærk kommunikator med stort drive
Du har historisk succes med salg, gerne erfaring fra it/tele-løsninger, en generel god indsigt i it-branchen eller ønske at arbejde i branchen og gerne et rigtig godt netværk. Du har sandsynligvis suppleret din erfaring med en relevant kommerciel uddannelse og har igennem din karriere udviklet stærke analytiske færdigheder. Som person er vellidt, handlingsorienteret, proaktiv og drevet af at skabe resultater. Du er energisk og målrettet i din indsats, ligesom du arbejder struktureret. Som den dygtige og udadvendte relationsskaber du er, optræder du med naturligt format og har let ved at begå dig blandt alle typer mennesker. På kontoret arbejder du i et team af dygtige sælgere og tekniske specialister, som støtter hinanden i salgsprocesserne. Du arbejder selvstændigt og har måske erfarig med kundebesøg.

Virksomheden
Virksomheden oplever stor succes med deres banebrydende koncept og søger derfor en dygtig Account Manager til deres kontor på Østerbro. Virksomheden sælger samlede kommunikationsløsninger til virksomheder med 10 – 1.000 ansatte. De fokuserer udelukkende på B2B segmentet. De beskæftiger i dag cirka 30 medarbejdere, alle med en bred aldersspredning og forskellige erhvervsfaglige baggrunde. Virksomheden har på blot 4 år etableret samarbejde med mere end 900 kunder fordelt på små 25.000 brugere. De driver en sund forretning basseret på flid og engagement i en resultatorienteret organisation, hvor alle hjælper hinanden for at sikre den optimale tilfredshed hos deres kunder.

Ansættelsesvilkår
Account Manageren vil blive aflønnet efter en fast løn samt en attraktiv provisionsordning.

Tiltrædelse
Efter aftale

Arbejdstid
Foregår i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-17.00

Arbejdssted
Virksomheden er beliggende i København

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
HR Partner
Cecilie Hansen
ch@peopleinsync.dk
Tlf.: +45 41 16 13 14

 


 

Yderligere information

  • Firma: Anonymt
  • Stillingsbetegnelse:

    Account Manager 

  • Lokation: København
  • Arbejdstid: Tidsrummet fra 8-17
  • Start tidspunkt: Efter aftale
  • Publiceringsdato: 7.3.2018

PEOPLEINSYNC ApS

PEOPLEINSYNC ApS er en danskejet virksomhed eksisteret siden 2010 med fokus på danske og internationale rekrutteringer, Executive Search, interim management, vikar og outplacement.
Vi tilbyder herudover CV og LinkedIn optimering samt fagspecifikke kurser for jobsøgende.

TRUSTPILOT

KONTAKT OS

PEOPLEINSYNC ApS
Kronprinsensgade 3, 3.
1114 København K.
T: 70 70 22 04
M: info@peopleinsync.dk

Skriv til os her!