Rekruttering & Search

Rekrutterings- og searchprocessen er typisk en omfattende og tidskrævende proces, hvor målet er at ansætte en kompetent medarbejder, hvor både de faglige- og personlige kompetencer vurderes ud fra stillingsbeskrivelsens niveau.
Indlevelsesevne, empati og proaktivitet er afgørende faktorer i rekrutteringsprocessen, hvor fokus ved løsning af en specifik opgave udelukkende er rettet mod rådgivning af vores kunder på et højt professionelt niveau.
Gennem rekrutteringsforløbet vil kunden løbende blive informeret om status, med henblik på overblik og optimeret planlægning.

 

Rekrutteringsprocessen

- I samarbejde med vores kunder afdækker vi virksomhedens behov vha. en indledende analyse hvor vi i fællesskab afdækker opgavens omfang, ønsker til kandidaten konkretiseres, samt andre parametre, der gør sig gældende for udarbejdelse af en jobprofil.

- Såfremt annoncering ønskes på jobportaler eller i det trykte medie, er vi behjælpelige med at se nærmere på en detaljeret medieplan i form af medievalg, stillingsannoncer, grafisk opsætning samt generel vejledning.

- I samarbejde med kunden foretages en analyse og behovsafdækning for en søgestrategi. Søgning af kandidater påbegyndes aktivt i egen emnebank og ved systematisk søgning på markedet i relevante jobportaler og andre digitale medier samt netværk, og udvalgte kandidater screenes og indkaldes med henblik på interview hos PEOPLEINSYNC.

- Kompetenceprofiler på udvalgte kandidater fremsendes, hvor kandidatens faglige og personlige kompetencer, referencecitat, lønniveau samt andre relevante oplysninger fremgår.

 -Kandidaterne indkaldes til en samtale hos kunden ud fra en samlet vurdering af kompetenceprofilerne, hvor PEOPLEINSYNC løbende formidler opfølgning i tæt dialog med begge parter - fra start til afslutning af en opgave.

- Rekrutteringsprocessen tilpasses altid den enkelte opgave og situation, eftersom fleksibilitet og individuelle ønsker er afgørende faktorer for et optimalt resultat.

PEOPLEINSYNC ApS

PEOPLEINSYNC ApS er en danskejet virksomhed eksisteret siden 2010 med fokus på danske og internationale rekrutteringer, Executive Search, interim management, vikar og outplacement.
Vi tilbyder herudover CV og LinkedIn optimering samt fagspecifikke kurser for jobsøgende.

TRUSTPILOT

KONTAKT OS

PEOPLEINSYNC ApS
Kronprinsensgade 3, 3.
1114 København K.
T: 70 70 22 04
M: info@peopleinsync.dk

Skriv til os her!