Testværktøjer

Såfremt der ønskes en profilanalyse og sparring på kandidatens faglige og personlige parametre, har vi autorisation i anvendelsen af DISK personprofiler fra Persolog Danmark.

PEOPLEINSYNC benytter DISK profilanalysen som et samtaleværktøj i forbindelse med personaleudvælgelse samt teamsammensætning.

DISK personprofilanalyse belyser en samlet vurdering af kandidaterne, og skal opfattes som et hypotesegenererende arbejdsværktøj, der kan hjælpe med at afdække, hvordan kandidaten med sandsynlighed vil agere i et konkret job i den pågældende virksomhed.

DISK lever op til reliabilitets- og validitetsnormerne for psykometriske værktøjer, og følger de etiske retningslinjer, således oplever kandidater fortrolighed og diskretion under forløbet.

Såfremt der ønskes andre personprofilanalyser, motivations- og omtanketest eller lignende, er vi behjælpelige med løsninger fra samarbejdspartnere fra PEOPLEINSYNCs forretningsnetværk bestående af specialister, der assisterer ved analyser og vurderinger af kandidater.

PEOPLEINSYNC ApS

PEOPLEINSYNC ApS er en danskejet virksomhed eksisteret siden 2010 med fokus på danske og internationale rekrutteringer, Executive Search, interim management, vikar og outplacement.
Vi tilbyder herudover CV og LinkedIn optimering samt fagspecifikke kurser for jobsøgende.

TRUSTPILOT

KONTAKT OS

PEOPLEINSYNC ApS
Kronprinsensgade 3, 3.
1114 København K.
T: 70 70 22 04
M: info@peopleinsync.dk

Skriv til os her!