Hos PEOPLEINSYNC tilbyder vi vores kandidater en professionel ydelse, når der søges nye udfordringer på jobmarkedet.

Vi søger løbende kandidater hvis kendetegn består af at være kompetente inden for ansvars- og funktionsområder. Karrieremæssigt kan kandidaterne være i bevægelse - enten horisontalt i form af en kompetencemæssig karriere eller vertikalt i form af en ledelsesmæssig karriere.

Vi søger løbende kandidater indenfor administration, ejendomsadministration, bogholderi, regnskab, salg, IT og kundeservice på alle niveauer. Vore kunder indbefatter private virksomheder samt offentlige instanser primært i og omkring Storkøbenhavn samt internationale rekrutteringer.

Forløbet starter med, at du opretter dig i vores CV Database enten uopfordret eller i forbindelse med et opslået job, vurderes din profil et match til en kundeopgave, vil du blive kontaktet telefonisk eller indkaldt direkte til en personlig samtale på vores kontor i Kronprinsensgade. På det indledende møde afdækker vi din faglige viden, jobønsker samt andre forhold, der kan gøre sig gældende for at få det bedste indblik i dine karriereønsker.

Såfremt der vurderes et match, præsenterer vi dig for aktuelle opgaver, hvor du bl.a. får et indblik i det faglige indhold, arbejdsmiljø, lønpakke, ansættelsesvilkår og andre parametre, der kan gøre sig gældende for jobbet.

Vi præsenterer dig for kunder udelukkende med din accept, og din profil fremsendes fortroligt. 

PEOPLEINSYNC koordinerer samtaler mellem dig og kunden og står for at informere om en 2. samtale, test og når den endelige kandidat er udvalgt, giver vi et mundtligt og begrundet afslag til de kandidater, som har mødt kunden personligt. Øvrige kandidater, som har været i proces til opgaven, vil modtage et afslag pr. mail/ telefonisk.