fredag, 17 august 2018 11:25

Vi søger en dygtig Erhvervsrådgiver til kunde i København.

Som Erhvervsrådgiver indgår du i et stærkt team af dedikerede kollegaer, i Danmarks hurtigst voksende firma indenfor Digital markedsføring.

I dagligdagen bliver du ansvarlig for at opsøge nye kunder på Sjælland og afholde kundemøder, hvor du rådgiver virksomheder indenfor digital markedsføring, dette kan være alt fra content marketing, sociale medier, søgeoptimering m.m.

Du trives med at arbejde i et resultatorienteret miljø og motiveres af det kick, det giver at få salget i hus og skabe gode kunderelationer. Du vil i det første 1-1,5 år skulle etablere kontakt til nye kunder og gradvist opbygge din egen kundeportefølje. Derefter vil dine opgaver involvere en kombination af ny- og mersalg.

Du går i tæt dialog med dine kunder, hvor du formår at analysere behovet, samt gennem professionel rådgivning opstille mulige løsninger, der skaber værdi for den enkelte kunde.

Dine ugentlige opgaver involvere ca. 2,5 dag om ugen hvor du skal ringe til varme leads med henblik på at booke et salgsmøde. Dernæst kører du ud til potentielle kunder og holder møder i ca. 1,5 dag om ugen – og endeligt er der sat 1 hel dag af, hver uge, til salgstræning for at udvikle dine kompetencer.

DIN PROFIL

 • Minimum 1 års salgserfaring til BtB er et krav og gerne erfaring med mødeafholdelse (kørekort påkrævet).
 • Du brænder for salg og kan se dig selv i et performance miljø, hvor rådgivende og værdibaseret salg motivere dig.
 • Gerne relevant videregående uddannelse.
 • Som person er du god til at skabe relationer, du er i øvrigt social, vellidt, handlingsorienteret, proaktiv og drevet af at skabe resultater.
 • Du er energisk og udadvendt, samt målrettet i din indsats, og er god til at arbejde struktureret, både selvstændigt og sammen med dit team.
 • Som den dygtige og udadvendte relationsopbyggende rådgiver du er, optræder du naturligt og har let ved at begå dig blandt alle typer mennesker.
 • På kontoret arbejder du i et team af dygtige rådgivende sælgere, som støtter hinanden i salgsprocesserne. Endvidere skal du se dig selv indgå i et energisk og meget socialt miljø, hvor resultater fejres og belønnes med spændende muligheder.

VIRKSOMHEDEN

Virksomheden oplever stor succes og har vokset markant i de seneste år, med deres banebrydende koncept, hvorfor de søger dygtige Erhvervsrådgivere til deres kontor i København S.

Virksomheden er en professionel spiller på det danske marked inden for webudvikling samt markedsføring til mindre og mellemstore virksomheder. De fokuserer på at skabe lange kunderelationer ved at kombinere et højt service- niveau med målbare resultater. Virksomheden har en nytænkende tilgang til branchen, samtidig med at der værnes om de traditionelle værdier, hvor en “aftale er en aftale”.

Virksomheden ligger i flotte omgivelse, med store nye og moderne lokaler, og sætter stort fokus på trivsel, glæde og gode belønninger – Hvor resultater, gode relationer, et stærkt fællesskab, samt et fokus på medarbejderes personlige og faglige udvikling, er kerneværdier bag virksomhedens succes på markedet.

ANSÆTTELSESVILKÅR

Erhvervsrådgiveren vil blive aflønnet efter en fast løn samt en attraktiv provisionsordning.

TILTRÆDELSE

Efter aftale

ARBEJDSTID

Foregår i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-17.00 med mulighed for lidt fleksibilitet.

ARBEJDSSTED

Virksomheden er beliggende i København S

 

ANSØGNING

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sourcing & Recruitment Consultant Christian Olsen +45 71 99 20 97 for nærmere dialog eller ansøge stillingen direkte via. nedenstående link:

ANSØG HER

Yderligere information

 • Firma: Anonymt
 • Stillingsbetegnelse: Erhversrådgiver
 • Lokation: København S
 • Arbejdstid: Fuldtid 8/9-16/17
 • Start tidspunkt: Efter aftale