mandag, 01 april 2019 14:11

PEOPLEINSYNC vækster og søger en proaktiv rekrutteringspartner der tilbydes muligheden for at opbygge egen forretning brand, men som en del af et firma, som de sidste 8 år har profileret sig og opbygget en stærk kunde og kandidat base i Danmark som i udlandet.

KVALIFIKATIONER
Vi søger en partner, som allerede har bevist både lyst og evner inden for rekruttering/headhunting. Du har erfaring med rekrutteringer på flere niveauer og på tværs af brancher og fagområder, her særligt indenfor Salg, Kundeservice, Regnskab/ Økonomi samt Administration. Har du andre områder du er specialiseret i, er dette kun en fordel, du gerne må fremhæve. Du er måske kommet frem til at du savner kollegaer og et fællesskab og har ikke ambitioner om at blive et større etableret bureau, men trives med at være selvstændig.

- Du trives med en bred vifte af opgaver forbundet med rekrutteringer og har konstant fokus på den gode kunde/kandidat pleje, de små, men vigtige detaljer og nå målet så kunden og kandidaten, begge er tilfredse undervejs i forløbet.
- Du har dokumenteret resultater indenfor rekruttering og minimum 3 års erfaring fra branchen.
- Du taler engelsk på forhandlingsniveau og trives med at rekrutterer udenlandske profiler.

ARBEJDSOPGAVER
Leadgenering, kundemøder, pleje af egne og eksisterende kunder, search af kandidater på diverse danske og udenlandske databaser samt i Peopleinsync database. Kort sagt, du starter og afslutter en kundeopgave og er kundens/ kandidatens kontaktperson under hele forløbet og fremadrettet. Assistance fra vores Sourcing Assistant og generel sparring fra kollegaer.

PRAKTISK
Som partner hos PEOPLEINSYNC forventes at du har et CVR nummer. Du bliver honoreret med en attraktiv provisions og bonus model der afspejler risiko. Du får fleksible arbejdsrammer.
Du vil herudover, komme til at arbejde med frihed under ansvar og mulighed for at præge vækst og processer og ikke mindst arbejde fra dejlige lyse kontorer i centrum af København.

Forventet opstart: Efter aftale

Ansøgning
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Cecilie Hansen +45 41 16 13 14 for nærmere dialog eller ansøge stillingen direkte via. nedenstående link:

ANSØG HER

Ansøgningsfrist
Løbende ansættelse


 

 

Yderligere information

  • Firma: PEOPLEINSYNC APS
  • Stillingsbetegnelse: Rekrutteringspartner
  • Lokation: København K
  • Arbejdstid: Del/fuldtid
  • Start tidspunkt: Efter aftale