Peopleinsync tilbyder assistance til ansvarlige og professionelle virksomheder, som ønsker at støtte opsagte medarbejdere i at finde nye karriereveje. Vi hjælper virksomheder og medarbejdere med at komme godt igennem organisatoriske forandringer, ved at faciliterer; at både organisation samt den eller de opsagte medarbejdere hjælpes godt videre mod en ny fremtid. Medarbejdere vil gå fra forløbet med fornyet energi og motivation, samt en klarere forståelse af egne kompetencer og personlige værdier.

Vi hjælper vores kunder ud fra et solidt fundament af afprøvede metoder til kompetenceafklaring, karriereafklaring, personlig udvikling og afklaring, CV-optimering, profilering på sociale medier, skrivning af ansøgninger, brug af netværk og meget mere. Altid med omsorg, interesse og respekt.

Vi arbejder derudover kreativt og relevant med individuelle skræddersyede forløb til den enkelte medarbejder, ligesom vi tilbyder kurser og workshops til grupper af medarbejdere og endeligt støtter vi organisationer igennem forandringer.