Ved en kortere- eller længerevarende projektansættelse står PEOPLEINSYNC til rådighed i den indledende projektfase, når en virksomhed har brug for professionelle konsulenter eller specialister på chef- eller direktørniveau.

Den interim ansatte kan ansættes ud fra to løsninger. Den ene består i, at kandidaten ansættes direkte ud fra en traditionel rekruttering, og den anden løsning består i at PEOPLEINSYNC ansætter kandidaten, til at levere den aftalte ydelse hos vores kunde i en afgrænset periode.

Vi indgår som sparringspartner via en effektiv, kompetent og resultatorienteret løsning på et overordnet niveau med kandidater, der selvstændigt kan varetage et projekt, herunder: implementering af nye arbejdsgange, produktudvikling, generationsskifte, forretningsudvikling, udvikling af nye markedsområder, effektivisering, turn-around, sparring med den eksisterende ledelse og bestyrelse m.m.

Såfremt behovet ændrer sig under forløbet, vil vi effektivt bestræbe os på at finde en anden kompetent kandidat, der opfylder nye krav til opgaven.